Nieuws

Nieuwe naam voor Joke Folienschweißtechnik

Met ingang van 1 september 2022 is de naam van Joke Folienschweißtechnik GmbH gewijzigd in joke mechanix GmbH. Een nieuwe naam en een nieuw logo, maar verder verandert er niets. We blijven sealmachines maken van hoge kwaliteit en voor zover mogelijk afgestemd op uw wensen. Lees meer »

25 jaar samenwerking met Joke en Zappe

op 1 februari 2021 was het precies 25 jaar geleden dat wij zijn begonnen met de vertegenwoordiging van Joke Folienschweißtechnik en Zappe Verpackungsmaschinen. Vanwege de Corona beperkingen konden we dat niet uitgebreid vieren, maar geheel ongemerkt wilden we dat toch niet voorbij laten gaan. Daarom hebben we op gepaste afstand iedereen van Zappe en Joke een blikje heerlijke Waddinxveense stroopwafels overhandigd. Lees meer »

Corona beschermingsmiddelen / wegwerpschorten

Van machinebouwer tot productiebedrijf in slechts enkele weken. Vanwege het tekort aan beschermingsmiddelen als gevolg van de Corona-crisis heeft Joke Folienschweißtechnik in korte tijd een productielijn gebouwd voor het produceren van wegwerpschorten met lange mouwen. Er is dankbaar gebruik gemaakt van beschikbare machines/modules. Op dit moment worden 7 dagen per week ca 30.000 schorten per dag geproduceerd. Die productie wordt nog opgeschaald naar... Lees meer »

Ombouw Elau besturing zakkenlasautomaten

Joke Renotec heeft een nieuwe besturing ontwikkeld voor zakkenlasautomaten met een verouderde Siemens of Elau besturing. De ombouw is gebaseerd op toepassing van een B&R besturing en wordt als compleet pakket geleverd en ter plaatse uitgevoerd. Uw voordelen: De machine blijft mechanisch dezelfde en houdt dus ook dezelfde afmetingen De bediening is vertrouwd, dezelfde functies als voorheen De functies van de LAUER besturing worden in het B&R touchscreen... Lees meer »

Neem contact op
© 2024 TBKlapwijk | Website door Linqq.nl