Nieuws

Corona beschermingsmiddelen / wegwerpschorten

Van machinebouwer tot productiebedrijf in slechts enkele weken. Vanwege het tekort aan beschermingsmiddelen als gevolg van de Corona-crisis heeft Joke FolienschweiƟtechnik in korte tijd een productielijn gebouwd voor het produceren van wegwerpschorten met lange mouwen. Er is dankbaar gebruik gemaakt van beschikbare machines/modules. Op dit moment worden 7 dagen per week ca 30.000 schorten per dag geproduceerd. Die productie wordt nog opgeschaald naar... Lees meer »

Ombouw Elau besturing zakkenlasautomaten

Joke Renotec heeft een nieuwe besturing ontwikkeld voor zakkenlasautomaten met een verouderde Siemens of Elau besturing. De ombouw is gebaseerd op toepassing van een B&R besturing en wordt als compleet pakket geleverd en ter plaatse uitgevoerd. Uw voordelen: De machine blijft mechanisch dezelfde en houdt dus ook dezelfde afmetingen De bediening is vertrouwd, dezelfde functies als voorheen De functies van de LAUER besturing worden in het B&R touchscreen... Lees meer »

Automatische Zappe krimpfolieverpakkingsmachine

Zappe Verpackingsmaschinen heeft voor een klant in Nederland een automatische verpakkingsmachine gebouwd. De machine verwerkt doosjes in verschillende breedte- en hoogtematen door elkaar. De doosjes worden rondom ingeseald in folie waarna de folie in de krimptunnel strak om het product wordt gekrompen. De restanten folie worden verwijderd door afzuiging en verdwijnen automatisch in de afvalcontainer. Lees meer »

Joke sealmachine 4500 mm

Speciaal voor het maken van grote liners voor bulkgoederen heeft Joke een sealmachine ontwikkeld met een seallengte van 4,5 meter. De machine heeft een 2-hand bediening maar is ook over de volle lengte van de machine voorzien van een noodstop in de vorm van een trekkoord. Lees meer »

Neem contact op
© 2021 TBKlapwijk | Website door Linqq.nl